Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Lombikbébi program – a beültetés

L.U. 3. nap:

Háromnapos hétvége közepe, szombat. Csak azok vagyunk a váróban, majd utána a kórteremben, akik beültetésre várunk. Harmadik, vagy ötödik naposra. Beszélgetek. Van, aki hasonló cipőben jár, és most van ilyen programban először. Van, akinek már van egy egészséges kisfia, de azóta már volt 3 sikertelen lombikja, ez lesz a negyedik. A poén kedvéért megcsináltam most is az „előtte” szelfit: a Hókuszpók küldte fekete felhők csak úgy lebegtek a tekintetemben.

Másodiknak kerültem be a műtőbe. Rögtön odaadták az elektronmikroszkópos kép kinyomtatott változatát, mint első sztárportré a gyerekekről. Édes kis 2×8 sejt… Azt mondták, hogy ezek tökéletesek, minden esélyük megvan a megtapadásra és a növekedésre. Hál’ Istennek!

Ez a beavatkozás, amit a köznyelv visszaültetésnek hív, a szakma transfernek, kb. olyan, mint egy rákszűrés, nem szükséges hozzá elaltatni a beteget. Valóban nem volt vészes. A legrosszabb része az volt, amikor a pattanásig feszült hólyagomat elkezdték a hasam felől nyomkodni, jajjjj….. De teli hólyag kell ahhoz, hogy az ultrahang be tudjon kukucskálni a hasba. Így monitorozzák az egész műveletet, amit a beteg is tud követni a TV-n. Én is végig láttam, ahogy behelyezik őket a méhembe, majd utána, amikor már bennem vannak a csajok (merthogy szerintem lányok lesznek).

Innentől kezdve, mintha elvágták volna a korábbi izgalmamat: teljesen megnyugodtam, és valami megmagyarázhatatlan boldog, euforikus állapot kerített hatalmába. Minden rendben van. Minden rendben lesz. Ámen.

Epilogus: két hétig nem szabad szexelni! – hangzik az utasítás sokadjára. Mit kérdez erre – szerintem abszolut adekváltan – a nőgyógyász? Csak coitus nem lehet, vagy orgazmus sem? Válasz: orgazmus sem, mert az méh összehúzódást okoz, ami nem kedvez a megtapadásnak. A “konkrét” szexszel kevesebb a baj, néhány kutató még a sperma jótékony hatását is leírta. Konklúzió: lehet szexelni, csak ne élvezzem?

Kategória

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!