Google értékelés
5.0
3862 értékelés alapján
js_loader

Sem megbízhatóság, sem diszkréció, sem empátia terén nem szeretnél kompromisszumokat kötni, mikor rendelőt keresel?

Genetikai vizsgálatainkon mindenből a legjobbat kapod

Budaörs

Minden leendő szülő számára a legfontosabb kérdés, hogy a pocakban növekvő baba vajon egészséges lesz-e. A várandósság alatt kötelező ultrahangvizsgálatok, vagy ahogy a köznyelv ismeri őket, „genetikai ultrahangok” pedig erre a kérdésre igyekeznek választ adni.

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Szilágyi Fruzsina

Google értékelés

„Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.”

Ádám Bettina

Google értékelés

„A rendelő nagyon igényes, jól felszerelt. A doktornő mérhetetlenül kedves és figyelmes. Mindig izgulok a vizsgálatok miatt, de a doktornő hamar megnyugtat, finoman és precízen vizsgál. Mindig megkapom a válaszokat az összes kérdésemre 🙂 Elégedett vagyok a teljes szolgáltatással.”

Kövi Erika

Google értékelés

„Az L33 Medical Corvinban jártam tegnap. Nagyon pozitív volt minden.
Maga a hely nagyon barátságos, nagyon kedves volt a recepció és mindenki jó kedvű mosolygós és segítőkész volt. Az orvos, aki tegnap vizsgált is nagyon kedves volt és köszönöm az L33-nak a hozzáértést. Nagyon tudom ajánlani. Abszolút 5 csillag.”

Simon Renáta

Google értékelés

„Én nem szeretek orvoshoz járni, és tényleg csak akkor megyek amikor már muszáj. Itt pedig mindenki annyira de annyira kedves, hogy az hihetetlen. Ez nagyon sokat számít, amikor az ember kiszolgáltatottnak érzi magát egy állapot miatt. Úgyhogy én nagyon hálás vagyok nekik, hogy a szakértelem mellett az emberségre is ennyire figyelnek!”

Tarjányi Nóri

Google értékelés

„Csak ajánlani tudom a rendelőt, több orvosnál is voltam különböző területeken, mindenki, a recepciós hölgyek is, az asszisztensek is, egytől egyig végtelen kedvességgel, türelemmel, szakmai tudással és empátiával állnak a páciensekhez. Mostantól kezdve csak ide fogok járni.”

Magócs Máté

Google értékelés

„A váróterem tiszta, rendezett, asszisztensek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A Doktor úr végtelenül türelmesen végig hallgatta panaszaimat, majd alaposon kivizsgált, miközben folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mi fog történni, illetve mit fogok érezni. A kezelés végén pedig hasznos tanácsokkal látott el a leggyorsabb felépülés érdekében.”

Kenesei Judit

Google értékelés

„A laborba mentünk lányommal, aki mindig rosszul viselte a tűt, de itt nagyon pozitív élményben volt része, egyáltalán nem fájt neki és jót beszélgettünk a doktornővel. Köszönjük a gondos ellátást!”

Edit Márki

Google értékelés

„Szép tiszta, igényes környezet. Kedves, segítőkész volt az asszisztens. A rendelő nagyon jól felszerelt, mindenről pontos részletes tájékoztatást kaptam. A doktornő akinél voltam nagyon kedves, figyelmes volt. Szívesen megyek vissza újra.”

Kiemelkedő színvonalú ellátás

szakértői kezekben

Professzionális szolgáltatások

széles választéka

Szakmailag és emberileg

is kiemelkedő orvoscsapat

Egyedi, meghitt

és kényelmes környezet

Életbevágóan fontos kérdés:

Egészséges lesz-e a kisbabám?

Mindent még az ultrahang sem lát, de egyre jobbak a gépeink, így egyre több, esetleges problémára utaló jelet tudunk felismerni.

Éppen ezért, érdemes a genetikai ultrahangokat komolyan venni, és a lehető legjobban felszerelt, legjobb szakemberekkel dolgozó rendelőben elvégeztetni.

Online időpontfoglalás

Melyek a kötelező ultrahang vizsgálatok

várandósság során?

 • 1. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • 2. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • 3. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • Terminusközeli állapotszűrés

A genetikai ultrahangokat nem végezheti akárki: csakis olyan szakember, aki jártas ezen a területen.

Természetesen lehet egy várandósság során több ultrahangvizsgálatot is végezni (általában végeznek is), a felsoroltaknak azonban mindenképpen meg kell lenniük.

Bár az ultrahangvizsgálatok menete és feltételei is szigorú szabályokhoz kötöttek, mégis tény, hogy nem mindenhol ugyanazt kapja az ember: előfordulhatnak eltérések a különböző helyeken végzett vizsgálatok között. Ennek oka, hogy a technika fejlődése új kutatási területeket nyit meg, melyek hatással vannak a hazai és nemzetközi irányelvekre egyaránt. Ezeknek a naprakész követése rendkívüli odafigyelést igényel, kihívás elé helyezve a szakmában dolgozókat.

Minden genetikai ultrahangnál van egy lista, ami alapján az orvos alaposan végignézi a magzatot. A lista pontjain minden esetben végig kell menni, emellett azonban mást is vizsgálhat az orvos, amit fontosnak tart.

Mit vizsgálunk a kötelező ultrahangok során?

Minden genetikai ultrahangnál van egy lista, ami alapján az orvos alaposan végignézi a magzatot.

A lista pontjain minden esetben végig kell menni, emellett azonban mást is vizsgálhat az orvos, amit fontosnak tart.

A vizsgálatok folyamatáról

mégpontosabban

Az I. trimeszteri ultrahang

Az első trimeszteri ultrahangvizsgálatra 11 hét 4 nap és 13 hét 6 nap között kerülhet sor, de optimálisan a 12-13. hét között végezzük. Fontos, hogy a kismama lehetőleg teli hólyaggal érkezzen, ezzel ugyanis nagymértékben javítja a látási viszonyokat. Alapvetően hasi ultrahang, de előfordulhat, hogy szükség van hüvelyi vizsgálatra is.

Mi is történik ilyenkor?

 • A terhesség pontos korának, a szülés várható idejének megállapítása: ez az ultrahangvizsgálat a legjobb időpont, hogy pontosan megbecsülhessük a baba korát – később már lehetnek egyéni eltérések a fejlődésben.
 • A baba részletes vizsgálata anatómiai szempontból: testrészek, szervek ellenőrzése.
 • A szív és központi idegrendszer korai vizsgálata: bár a protokollnak ez nem része, mi fontosnak tartjuk már ilyenkor is elvégezni ezt a vizsgálatot is!
 • Kombinált szűrés esetén a kockázatbecsléshez használt ultrahangos markerek pontos mérése.
 • Terhességi magasvérnyomás kockázatbecsléséhez szükséges markerek mérése.

A II. Trimeszteri ultrahang

A második trimeszterben esedékes ultrahangvizsgálat a legrészletesebb anatómiai vizsgálat a terhesség alatt. A 18-22. hét között történhet, a legjobb azonban a 19-20. héten végezni, ezért érdemes így kérni az időpontot. Erre a vizsgálatra üres hólyaggal célszerű érkezni, és számíthatunk hüvelyi ultrahangvizsgálatra is a méhszáj hosszának ellenőrzése, és a koraszülés kockázatának becslése céljából.

Mit vizsgálunk ezen az ultrahangon?

 • A baba anatómiáját.
 • Részletesen ellenőrizzük a szívet és az idegrendszert, valamint a testi anatómiát.
 • Megmérjük a méhnyak hosszát, hogy megbecsülhessük a koraszülés kockázatát.
 • Ellenőrizzük a lepény helyzetét.

Mi vizsgáljuk, habár nem része a protokollnak:

 • A központi idegrendszer bizonyos elemeinek fejlődését: a fő agyi struktúrák meglétét, az agyi barázdák kialakulását stb.;
 • Elvégezzük a szív kiterjesztett szűrését, mellyel a súlyos szívfejlődési rendellenességek több mint 90%-a kiszűrhető, míg a protokoll szerinti vizsgálattal csak a 60%-uk;
 • Szűrjük a lepény tapadási rendellenességeit – minden, méhen végzett műtét után nő a kockázata a tapadási problémáknak, amikről fontos időben tudomást szerezni.

A III. trimeszteri ultrahang

Ezt az ultrahangot a 30-32 hét között végezzük, célja egy általános állapotfelmérés, valamint olyan, esetleges rendellenességek vizsgálata, amikre korábban nem volt lehetőség. Szintén üres hólyaggal ideális érkezni, a hüvelyi ultrahang pedig felmerülhet a központi idegrendszer részletesebb vizsgálatának céljából (ha fejvégű a baba).

 • A nagyerek egyes rendellenességei: kisebb, de adott esetben teendőt igénylő szűkületek sok esetben csak ebben a terhességi korban válnak láthatóvá
 • Vesék, belek, vázrendszer bizonyos eltéréseinek szűrése. Ezek a szervrendszerek 3. trimeszterben sokkal részletesebb képet adnak, így fontos rájuk visszatérni, itt lehet kiszűrni pl. esetleges béltágulatokat, amik ritkán, de felvethetik egy veleszületett szűkület jelenlétét. Így tudjuk előre, ha a megszületést követően fokozottabb odafigyelés szükséges.
 • Központi idegrendszer ismételt vizsgálata, hiszen az agy ilyenkor már sokkal fejlettebb.
 • A magzati növekedés ütemének ellenőrzése
 • Magzatvíz mennyiségének ellenőrzése: utalhat problémára az is, ha túl kevés, és az is, ha túl sok.
 • Lepényi funkció ellenőrzése – hetekkel előre jelezhet egy esetleges növekedésbeli elmaradást!
 • Lepény pozíciójának végső ellenőrzése: fontos információ lehet a szülés módjával kapcsolatban.
 • Magzat fekvése: szintén befolyásolhatja a szülés módját.

Terminusközeli állapotszűrés

Ez a vizsgálat régebben kötelező volt, de sajnos kivették a protokollból. Mi ugyanakkor fontosnak tartjuk, ezért határozottan javasoljuk a 36-38. hét között elvégezni.

Mit vizsgálunk ezen az állapotszűrésen?

 • Lepényfunkció ellenőrzése: megnézzük, hogy a méhlepény el tudja-e még látni a baba szükségleteit;
 • Súlybecslés: megbecsüljük a magzat várható születési súlyát;
 • Magzat fekvése: megnézzük, hogyan fekszik a baba, ez ugyanis fontos információ a szülés módjához kapcsolódóan, és változhat még a 30-32. hét után is.

Genetikai ultrahang az L33-ban

ahol van idő mindent megnézni!

 • Eleve hosszú a megvizsgálandó szerveket tartalmazó lista, ha mindent alaposan meg szeretnénk nézni, nem lehet 5-10 perc alatt végigrohanni rajta;
 • Ahogy már korábban írtuk, elvégzünk olyan méréseket, ellenőrzéseket is, amik protokoll szerint nem részei az ultrahangvizsgálatnak, de mi fontosnak tartjuk, ez viszont plusz idő;
 • Előfordul, hogy a baba nem éppen ideális helyzetben fekszik, nem kifejezetten együttműködő, így nehezebben látjuk, amit szeretnénk;
 • Fontosnak tartjuk, hogy a leendő szülők is lássák, értsék, mit látnak, miről beszélünk, ezért nekik is mindent megmutatunk és alaposan elmagyarázunk, válaszolunk a felmerülő kérdéseikre;
 • Nem csak a terhességet tartjuk szem előtt: fontos maga a kismama is, az ő közérzete, kórelőzménye, ugyanis ezek alapján is felmerülhet további vizsgálatok szükségessége;
 • Mindenkinek, mindig lehet még egy kérdése: fontos számunkra, hogy senki ne hagyja el a rendelőt kétségekkel, kérdőjelekkel. Sosem sietünk annyira, hogy ne legyen idő feltenni még egy kérdést.

Mindezek miatt nálunk a genetikai ultrahangvizsgálatok alap időkerete 40 perc!

Úgy tapasztaltuk, ennyi idő kell ahhoz, hogy kapkodás nélkül tudjunk nagyon alaposan, tetőtől talpig, minden részletre kiterjedően átvizsgálni egy pocakban lévő babát úgy, hogy közben a szüleit is be tudjuk vonni.
A 40 perc azonban csak irányadó: ha bármilyen okból nem férünk bele ebbe az időkeretbe, minden probléma nélkül tovább vizsgáljuk a babát, az alaposság ugyanis nem mérhető időben!

Hogyan érkezz

a vizsgálatra?

1. trimeszteri ultrahang:

 • 11 hét 4 nap és 13 hét 6 nap között, de ideálisan a 11-12. héten
 • teli hólyaggal.

2. trimeszteri ultrahang:

 • 18-22. hét között, de ideálisan a 19-20. héten
 • üres hólyaggal.

3. trimeszteri ultrahang:

 • 30-32. hét között
 • üres hólyaggal.

Ha alapos, precíz, minden részletre kiterjedő, igazán megnyugtató genetikai ultrahangvizsgálatot szeretnél, ahol mindig lehet még egy kérdésed, várunk szeretettel!

Online időpontfoglalás

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 Alapján 1455 vélemény Írjon rólunk véleményt ittDóri SzilágyiDóri Szilágyi ★★★★★ Pedáns, világos budai rendelő. Az asszisztencia és a a doktornő hozzáállása is nagyon alapos és megnyugtató. Speciális problémával kerestem meg Benkovics doktornőt, akinél egy percig se éreztem, hogy hamar "túl akarna lenni rajtam", pedig ezt az elmúlt években sajnos nem egy magán orvosi központban gyakran érzékeltem. Egyszóval, pozitív élménnyel és új információkkal távoztam.Zita VargaZita Varga ★★★★★ Rendkívüli kedvesség, pontosság és figyelmesség.Méghozzá a vérvétel is abszolút fájdalmatlan volt.Andrea PribillaAndrea Pribilla ★★★★★ Pontos, alapos, hozzáértő ellátást kaptam. Nagyon kedvesek voltak. Szívből ajánlom.Harsányi-Simon GyöngyvérHarsányi-Simon Gyöngyvér ★★★★★ Szép, rendezett rendelő. Dr. Farkas Eszter egy kedves, udvarias doktor nő. Megnyugtató volt nála a vizsgálat.Andrea BaloghAndrea Balogh ★★★★★ Nagyon empatikus közeg! Mind a recepció mind a szakorvos (dr.Benkovits Júlia) best of! Szeretek ide járni mert törődést kapok és igazán problémafókuszú a szakmai ellátás!Ágnes MustóÁgnes Mustó ★★★★★ A legjobb orvos élményem volt valaha.Evelin SznopkaEvelin Sznopka ★★★★★ Kultúrált, újszerű és modern kialakítású rendelő, végtelenül kedvesszemélyzettel (doktornő és asszisztense). Először jártam náluk, nagyon pozitív megtapasztalás volt számomra, és én is ide fogok járni, innentől kezdve bátran merem ajánlani! 😊Fanni GyenisFanni Gyenis ★★★★★ Ma jártam vizsgálaton Benkovics doktornőnél mindenkinek teljes mértékben csak ajánlani tudom! Mindehol így kellene zajlani egy nőgyógyászati vizsgálatnak! Precíz, hozzáértő és nagyon kedves.Márton IstvánMárton István ★★★★★ A környezet barátságos, szép, tiszta. Dr Polonka Krisztina vizsgált. Alapos, kedves. Ajánlom!Edina FarkasdiEdina Farkasdi ★★★★★ Nagyon udvarias, szakmailag alapos, korrekt szolgáltatás.Pálinkás AlexandraPálinkás Alexandra ★★★★★ Mindegyik L33 rendelő igényes, az asszisztensek is kedvesek. Nagy Boglárka doktornőt szívből ajánlom🙂Krisztina BíróKrisztina Bíró ★★★★★ Nyugodt, szép és tiszta előtér fogadott. Kényelmes ülőhelyekkel.A recepciós lányok nagyon kedvesek, mosolygósak és segítőkészek voltak.A doktornő pedig iszonyat cuki. Végre nem gyomorgörccsel gondolok a nőgyógyászati vizsgálatra. 😊Katalin GőgösKatalin Gőgös ★★★★★ Soron kívüli segítséget kaptam egy akut helyzetben, amiért nagyon hálás vagyok a recepciós hölgyeknek, és dr.Farkas Eszter doktornőnek, akit szívből ajánlok mindenkinek!Anna PannaAnna Panna ★★★★★ Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. 100%-ig meg voltam elégedve.Szűcs ViktóriaSzűcs Viktória ★★★★★ Profi és kedves szolgáltatás. Ajánlom mindenkinek! :-)Rita TorkosRita Torkos ★★★★★ Nőgyógyászati szakrendelésen jártam az L33 Medicalban, ahol Nőnapi kényeztető programlehetőség volt bejelentkezni Omorovicza arckezelésre is. Kellemes légkör, segítőkész, szakszerű és kedves kiszolgálás várt. Ide biztosan szívesen fogok még vissza térni.:)Kincső TúriKincső Túri ★★★★★ Maximálisan biztonságban éreztem magam ma Benkovics Júlia doktornőnél!Minden kérdésemre választ kaptam és végre teljes körű magyarázatot a vizsgálattal és a testemmel kapcsolatban.Nagyon hálás vagyok! Csak ajánlani tudom!Vivien VámVivien Vám ★★★★★ Dr. Nagy Boglárka a legszuperebb nőgyógyász akinél életemben jártam! :) Csak ajánlani tudom!Mónika VenczelMónika Venczel ★★★★★ Éves vizsgálatra érkeztem. Dr. Dajka Dalmánál jártam a pasaréti Medicalban.Minden kérdésemre választ kaptam, itt tényleg kérdezhetsz.Esetleges problémámra is megoldást talált.Összességében maximálisan elégedett vagyok.Az elvesztett bizalmam a Nőgyógyászat felé màr a múlté a Doktornőnek köszönhetően.Brigitta FeketeBrigitta Fekete ★★★★★ Rossz tapasztalatom itt még nem volt. :)js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 Alapján 1742 vélemény Írjon rólunk véleményt ittPuncsuhás PetraPuncsuhás Petra ★★★★★ Dr. Szigethy Tamásnál jártam, és a lehető legjobb kezekben éreztem magamat! Megtaláltam az ideális orvost, és ha szükségem lesz rá, biztosan ide fogok visszatérni!Edina RostásEdina Rostás ★★★★★ Mindenki nagyon kedves és türelmes! Legyen szó vizsgálatról vagy laborról. 🙏🏼Zsófi SzepessyZsófi Szepessy ★★★★★ A rendelő szép és rendezett, mindig mindenki nagyon kedves. Dr. Héra Annához járunk terhesgondozásra, aki nagyon figyelmes, elmondhatatlanul cuki és ami nekünk nagyon nagy plusz, hogy tegeződik velünk. Az első nőgyógyász, akiben megbízunk, pedig jártunk már jó sok helyen. A missed abortiont szomorúságnak nevezte, ami nekünk nagyon jólesett. Végre találkoztunk valakivel, aki empatikus, emberi és érti miken mentünk keresztül. Minden vizsgálatot nagy odafigyeléssel végez és minden kérdésünkre készségesen válaszol. Csak ajánlani tudom ezt a helyet! Volt, hogy volt kis csúszás, de biztos, hogy azért, mert valaki több időt igényelt és mikor mi voltunk először ezt a plusz 20 percet mi is megkaptuk felár nélkül.Klaudia FáczánKlaudia Fáczán ★★★★★ A Klinikák mindenki nagyon kedves és profi, hamar elmulasztották a félelmem. Ajánlom!Dora KomoroczyDora Komoroczy ★★★★★ Nagyon kedves mindenki a rendelőben, az első pillanattól kezdve az utolsóig! Csak ajánlani tudom!Balogh MónikaBalogh Mónika ★★★★★ Dr. Daróczi Petronella az orvosom. Kedves, mosolygós és türelmes személyisége szerintem mindenkit megnyugtat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az L33 Medical Centerre.Judit TormaJudit Torma ★★★★★ The place is easy to approach with public transport, signs show the way, so it was really without any problem to get there. The place is nice and clean, both the receptionist and the doctor were polite and very nice. I could really ask as many questions as I just had. No rush, no judgement, no body shaming. Trust for the first sight!Kriszta KovácsKriszta Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek az orvosok és a stáb is, segítőkészek, fiatalok, mosolygósak. És isteni a kávé :DNóra KarsaiNóra Karsai ★★★★★ Sok pozitív vélemény alapján választottam az L33-at, jelenleg terhesgongozásra, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálatokra járok ide. Mindenki nagyon kedves és az orvosok magasan képzettek, a gépek is sok esetben jobbak mint állami intézményekben. Az ultrahangon bent lehet a férjem is és egy nagy képernyőn minden alkalommal babamozizhatunk. Várandósgondozásra Iszlai doktornőhöz járok, nagyon kedves, minden kérdésünkre készséggel válaszol és nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk. Genetikai ultrahangnál pedig dr. Fekete Áront ajánlanám, mert elképesztően alapos, mindent többször is lemér, és a vizsgálat alatt végig nekünk is magyarázta mit látunk a képernyőn. Az áraik szerintem a többi magánkórházhoz hasonlóak, viszont mi mindig elégedetten távozunk. Én mindenkinek ajánlom a helyet. :)Árpád LakatosÁrpád Lakatos ★★★★★ Nagy Károly doktornál jártam konzultácón. Előjegyzés egyszerű az online felületen. Az időponthoz képest semi várakozás. Recepciós hölgyek udvariasak segítőkészek. Doktor úr szakmai felkészültsége nagyon betegközpontú emberi hozzáálással párosul.Gfellnerné Kasza ZsuszannaGfellnerné Kasza Zsuszanna ★★★★★ Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. A doktornő nagyon felkészült, kedves, türelmes. A recepciós hölgyek is kedvesek, várakozási idő sem volt.Csilla PatkóCsilla Patkó ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál voltam szülés utáni kontroll vizsgálaton. A doktornő elképesztően alapos és nagyon kedves, mosolygós volt, biztosan jövök még hozzá. Amíg én bent voltam vizsgálaton, addig a váróban szórakoztatták a 8 hetes kislányomat, külön köszönet érte! Szuper hely, csak ajánlani tudom!Lili BrannerLili Branner ★★★★★ Kedves, figyelmes orvosok és valóban minden kérdésemre kaptam megfelelő választ.Anna rózsaAnna rózsa ★★★★★ Dr Daróczi Petronella doktornőnél voltam és nagyon jól esett a kedves és megértő légkör amit teremtett a rendelés során, nagyon megvoltam elégedve :)Lilla KaraivanovLilla Karaivanov ★★★★★ Elégedett vagyok és újra oda fogok menni.Vivi PorembaVivi Poremba ★★★★★ Még csak első alkalmam voltam ott,de ahogy tapasztaltam mindenki nagyon kedves és segítőkész.Rendes felvilágosítást kaptam mindenből,a kérdéseimre tiszta és értelmes válaszokat kaptam.Teljesen meg vagyok elégedve az L33 Medical Corvinnal :)Elvira Bernadett SinkaElvira Bernadett Sinka ★★★★★ Ajánlom mindenkinek!Toth AttilaToth Attila ★★★★★ Első és második alkalommal nem lett maradéktalanul sikeres a lézeres beavatkozás, de harmadszor is professzionális ellátásban részesítettek. És ezek nem jártak plusz költséggel. De abban is nagyon lelkiismeretes Dr. Móga Kristóf, hogy harmadik alkalommal is mindenre felhívta a figyelmem, amire vigyáznom kell.Zsuzsa MolnárZsuzsa Molnár ★★★★★ Szép környezet, figyelmes és szakszerű ellátás. Maximálisan elégedett vagyok.Èva SiposnèÈva Siposnè ★★★★★ Maximálisan elégedett vagyok a Corvin L33 Medicál szolgáltatásával! Szép, tiszta környezet, rendkívűl aranyos és segítőkész recepciós hölgyekkel! Külön köszönet Dr. Szabó Ildikó nőgyógyász szakorvosnsak, aki nagyon figyelmes, türelmes nagy szaktudással rendelkező doktornő!😊 Őt igazán érdekelte, mi van velem, türelmesen végig hallgatott és precízen megvizsgált, amit nyujtató hangon folyamatosan kommentált! Én csak a doktornőhöz fogok járni és másnak is tiszta szívvel ajánlom!😊js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 Alapján 659 vélemény Írjon rólunk véleményt ittB NB N ★★★★★ Nagyon régóta járok ide nagyon fiatalon jelentkeztem be ide elősször egy elég kényes dologgal akkor Dr. Héra Annára esett a választásom ami egy nagyon jó döntés volt. Az elejétől kezdve közvetlen barátságos és szimpatikus volt nekem és nagyon közvetlenül tudtam vele mindenről beszélni aztán sajnos egyéb okok miatt el kellett búcsúznunk egymástól, de a mostani doktornőmet Dr. Purcsi Katalint is nagyon szeretem. Ő kisérte végig a második terhességemet és az elejétől kezdve bíztam benne kedves volt segítőkész és azóta is hozzá járok. Bárki jön ide a legjobb kezekben van.Renáta RenátaRenáta Renáta ★★★★★ Először jártam a rendelőben, a Doktornő, nagyon alapos, kedves, szakértelme: hibátlan, sokat kérdezett, megoldást talált a problémámra.A gyógyszerfelírás gyors a rendelő alatti patikában a vizsgálat után, ki is váltottam. Ajánlani tudom mindenkinek : Dr Szücs Kovács Eszter Nőgyógyász. Még kiemelném a recepciósok, tájékozottságát és kedvességét.Enikő BajkóEnikő Bajkó ★★★★★ Nagyon kedves mindenki aki ott dolgozik.A doktornő kitűnő munkát végez és mindent részletesen elmond.A hely is barátságos.Dr.Kerepesi Judit csak ajánlani tudom mindenkinek.Attila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.js_loader
L33 Medical