Google értékelés
5.0
3334 értékelés alapján
js_loader

Sem megbízhatóság, sem diszkréció, sem empátia terén nem szeretnél kompromisszumokat kötni, mikor rendelőt keresel?

Genetikai vizsgálatainkon mindenből a legjobbat kapod

Budaörs

Minden leendő szülő számára a legfontosabb kérdés, hogy a pocakban növekvő baba vajon egészséges lesz-e. A várandósság alatt kötelező ultrahangvizsgálatok, vagy ahogy a köznyelv ismeri őket, „genetikai ultrahangok” pedig erre a kérdésre igyekeznek választ adni.

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Szilágyi Fruzsina

Google értékelés

„Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.”

Ádám Bettina

Google értékelés

„A rendelő nagyon igényes, jól felszerelt. A doktornő mérhetetlenül kedves és figyelmes. Mindig izgulok a vizsgálatok miatt, de a doktornő hamar megnyugtat, finoman és precízen vizsgál. Mindig megkapom a válaszokat az összes kérdésemre 🙂 Elégedett vagyok a teljes szolgáltatással.”

Kövi Erika

Google értékelés

„Az L33 Medical Corvinban jártam tegnap. Nagyon pozitív volt minden.
Maga a hely nagyon barátságos, nagyon kedves volt a recepció és mindenki jó kedvű mosolygós és segítőkész volt. Az orvos, aki tegnap vizsgált is nagyon kedves volt és köszönöm az L33-nak a hozzáértést. Nagyon tudom ajánlani. Abszolút 5 csillag.”

Simon Renáta

Google értékelés

„Én nem szeretek orvoshoz járni, és tényleg csak akkor megyek amikor már muszáj. Itt pedig mindenki annyira de annyira kedves, hogy az hihetetlen. Ez nagyon sokat számít, amikor az ember kiszolgáltatottnak érzi magát egy állapot miatt. Úgyhogy én nagyon hálás vagyok nekik, hogy a szakértelem mellett az emberségre is ennyire figyelnek!”

Tarjányi Nóri

Google értékelés

„Csak ajánlani tudom a rendelőt, több orvosnál is voltam különböző területeken, mindenki, a recepciós hölgyek is, az asszisztensek is, egytől egyig végtelen kedvességgel, türelemmel, szakmai tudással és empátiával állnak a páciensekhez. Mostantól kezdve csak ide fogok járni.”

Magócs Máté

Google értékelés

„A váróterem tiszta, rendezett, asszisztensek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A Doktor úr végtelenül türelmesen végig hallgatta panaszaimat, majd alaposon kivizsgált, miközben folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mi fog történni, illetve mit fogok érezni. A kezelés végén pedig hasznos tanácsokkal látott el a leggyorsabb felépülés érdekében.”

Kenesei Judit

Google értékelés

„A laborba mentünk lányommal, aki mindig rosszul viselte a tűt, de itt nagyon pozitív élményben volt része, egyáltalán nem fájt neki és jót beszélgettünk a doktornővel. Köszönjük a gondos ellátást!”

Edit Márki

Google értékelés

„Szép tiszta, igényes környezet. Kedves, segítőkész volt az asszisztens. A rendelő nagyon jól felszerelt, mindenről pontos részletes tájékoztatást kaptam. A doktornő akinél voltam nagyon kedves, figyelmes volt. Szívesen megyek vissza újra.”

Kiemelkedő színvonalú ellátás

szakértői kezekben

Professzionális szolgáltatások

széles választéka

Szakmailag és emberileg

is kiemelkedő orvoscsapat

Egyedi, meghitt

és kényelmes környezet

Életbevágóan fontos kérdés:

Egészséges lesz-e a kisbabám?

Mindent még az ultrahang sem lát, de egyre jobbak a gépeink, így egyre több, esetleges problémára utaló jelet tudunk felismerni.

Éppen ezért, érdemes a genetikai ultrahangokat komolyan venni, és a lehető legjobban felszerelt, legjobb szakemberekkel dolgozó rendelőben elvégeztetni.

Online időpontfoglalás

Melyek a kötelező ultrahang vizsgálatok

várandósság során?

 • 1. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • 2. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • 3. trimeszteri ultrahang szűrővizsgálat
 • Terminusközeli állapotszűrés

A genetikai ultrahangokat nem végezheti akárki: csakis olyan szakember, aki jártas ezen a területen.

Természetesen lehet egy várandósság során több ultrahangvizsgálatot is végezni (általában végeznek is), a felsoroltaknak azonban mindenképpen meg kell lenniük.

Bár az ultrahangvizsgálatok menete és feltételei is szigorú szabályokhoz kötöttek, mégis tény, hogy nem mindenhol ugyanazt kapja az ember: előfordulhatnak eltérések a különböző helyeken végzett vizsgálatok között. Ennek oka, hogy a technika fejlődése új kutatási területeket nyit meg, melyek hatással vannak a hazai és nemzetközi irányelvekre egyaránt. Ezeknek a naprakész követése rendkívüli odafigyelést igényel, kihívás elé helyezve a szakmában dolgozókat.

Minden genetikai ultrahangnál van egy lista, ami alapján az orvos alaposan végignézi a magzatot. A lista pontjain minden esetben végig kell menni, emellett azonban mást is vizsgálhat az orvos, amit fontosnak tart.

Mit vizsgálunk a kötelező ultrahangok során?

Minden genetikai ultrahangnál van egy lista, ami alapján az orvos alaposan végignézi a magzatot.

A lista pontjain minden esetben végig kell menni, emellett azonban mást is vizsgálhat az orvos, amit fontosnak tart.

A vizsgálatok folyamatáról

mégpontosabban

Az I. trimeszteri ultrahang

Az első trimeszteri ultrahangvizsgálatra 11 hét 4 nap és 13 hét 6 nap között kerülhet sor, de optimálisan a 12-13. hét között végezzük. Fontos, hogy a kismama lehetőleg teli hólyaggal érkezzen, ezzel ugyanis nagymértékben javítja a látási viszonyokat. Alapvetően hasi ultrahang, de előfordulhat, hogy szükség van hüvelyi vizsgálatra is.

Mi is történik ilyenkor?

 • A terhesség pontos korának, a szülés várható idejének megállapítása: ez az ultrahangvizsgálat a legjobb időpont, hogy pontosan megbecsülhessük a baba korát – később már lehetnek egyéni eltérések a fejlődésben.
 • A baba részletes vizsgálata anatómiai szempontból: testrészek, szervek ellenőrzése.
 • A szív és központi idegrendszer korai vizsgálata: bár a protokollnak ez nem része, mi fontosnak tartjuk már ilyenkor is elvégezni ezt a vizsgálatot is!
 • Kombinált szűrés esetén a kockázatbecsléshez használt ultrahangos markerek pontos mérése.
 • Terhességi magasvérnyomás kockázatbecsléséhez szükséges markerek mérése.

A II. Trimeszteri ultrahang

A második trimeszterben esedékes ultrahangvizsgálat a legrészletesebb anatómiai vizsgálat a terhesség alatt. A 18-22. hét között történhet, a legjobb azonban a 19-20. héten végezni, ezért érdemes így kérni az időpontot. Erre a vizsgálatra üres hólyaggal célszerű érkezni, és számíthatunk hüvelyi ultrahangvizsgálatra is a méhszáj hosszának ellenőrzése, és a koraszülés kockázatának becslése céljából.

Mit vizsgálunk ezen az ultrahangon?

 • A baba anatómiáját.
 • Részletesen ellenőrizzük a szívet és az idegrendszert, valamint a testi anatómiát.
 • Megmérjük a méhnyak hosszát, hogy megbecsülhessük a koraszülés kockázatát.
 • Ellenőrizzük a lepény helyzetét.

Mi vizsgáljuk, habár nem része a protokollnak:

 • A központi idegrendszer bizonyos elemeinek fejlődését: a fő agyi struktúrák meglétét, az agyi barázdák kialakulását stb.;
 • Elvégezzük a szív kiterjesztett szűrését, mellyel a súlyos szívfejlődési rendellenességek több mint 90%-a kiszűrhető, míg a protokoll szerinti vizsgálattal csak a 60%-uk;
 • Szűrjük a lepény tapadási rendellenességeit – minden, méhen végzett műtét után nő a kockázata a tapadási problémáknak, amikről fontos időben tudomást szerezni.

A III. trimeszteri ultrahang

Ezt az ultrahangot a 30-32 hét között végezzük, célja egy általános állapotfelmérés, valamint olyan, esetleges rendellenességek vizsgálata, amikre korábban nem volt lehetőség. Szintén üres hólyaggal ideális érkezni, a hüvelyi ultrahang pedig felmerülhet a központi idegrendszer részletesebb vizsgálatának céljából (ha fejvégű a baba).

 • A nagyerek egyes rendellenességei: kisebb, de adott esetben teendőt igénylő szűkületek sok esetben csak ebben a terhességi korban válnak láthatóvá
 • Vesék, belek, vázrendszer bizonyos eltéréseinek szűrése. Ezek a szervrendszerek 3. trimeszterben sokkal részletesebb képet adnak, így fontos rájuk visszatérni, itt lehet kiszűrni pl. esetleges béltágulatokat, amik ritkán, de felvethetik egy veleszületett szűkület jelenlétét. Így tudjuk előre, ha a megszületést követően fokozottabb odafigyelés szükséges.
 • Központi idegrendszer ismételt vizsgálata, hiszen az agy ilyenkor már sokkal fejlettebb.
 • A magzati növekedés ütemének ellenőrzése
 • Magzatvíz mennyiségének ellenőrzése: utalhat problémára az is, ha túl kevés, és az is, ha túl sok.
 • Lepényi funkció ellenőrzése – hetekkel előre jelezhet egy esetleges növekedésbeli elmaradást!
 • Lepény pozíciójának végső ellenőrzése: fontos információ lehet a szülés módjával kapcsolatban.
 • Magzat fekvése: szintén befolyásolhatja a szülés módját.

Terminusközeli állapotszűrés

Ez a vizsgálat régebben kötelező volt, de sajnos kivették a protokollból. Mi ugyanakkor fontosnak tartjuk, ezért határozottan javasoljuk a 36-38. hét között elvégezni.

Mit vizsgálunk ezen az állapotszűrésen?

 • Lepényfunkció ellenőrzése: megnézzük, hogy a méhlepény el tudja-e még látni a baba szükségleteit;
 • Súlybecslés: megbecsüljük a magzat várható születési súlyát;
 • Magzat fekvése: megnézzük, hogyan fekszik a baba, ez ugyanis fontos információ a szülés módjához kapcsolódóan, és változhat még a 30-32. hét után is.

Genetikai ultrahang az L33-ban

ahol van idő mindent megnézni!

 • Eleve hosszú a megvizsgálandó szerveket tartalmazó lista, ha mindent alaposan meg szeretnénk nézni, nem lehet 5-10 perc alatt végigrohanni rajta;
 • Ahogy már korábban írtuk, elvégzünk olyan méréseket, ellenőrzéseket is, amik protokoll szerint nem részei az ultrahangvizsgálatnak, de mi fontosnak tartjuk, ez viszont plusz idő;
 • Előfordul, hogy a baba nem éppen ideális helyzetben fekszik, nem kifejezetten együttműködő, így nehezebben látjuk, amit szeretnénk;
 • Fontosnak tartjuk, hogy a leendő szülők is lássák, értsék, mit látnak, miről beszélünk, ezért nekik is mindent megmutatunk és alaposan elmagyarázunk, válaszolunk a felmerülő kérdéseikre;
 • Nem csak a terhességet tartjuk szem előtt: fontos maga a kismama is, az ő közérzete, kórelőzménye, ugyanis ezek alapján is felmerülhet további vizsgálatok szükségessége;
 • Mindenkinek, mindig lehet még egy kérdése: fontos számunkra, hogy senki ne hagyja el a rendelőt kétségekkel, kérdőjelekkel. Sosem sietünk annyira, hogy ne legyen idő feltenni még egy kérdést.

Mindezek miatt nálunk a genetikai ultrahangvizsgálatok alap időkerete 40 perc!

Úgy tapasztaltuk, ennyi idő kell ahhoz, hogy kapkodás nélkül tudjunk nagyon alaposan, tetőtől talpig, minden részletre kiterjedően átvizsgálni egy pocakban lévő babát úgy, hogy közben a szüleit is be tudjuk vonni.
A 40 perc azonban csak irányadó: ha bármilyen okból nem férünk bele ebbe az időkeretbe, minden probléma nélkül tovább vizsgáljuk a babát, az alaposság ugyanis nem mérhető időben!

Hogyan érkezz

a vizsgálatra?

1. trimeszteri ultrahang:

 • 11 hét 4 nap és 13 hét 6 nap között, de ideálisan a 11-12. héten
 • teli hólyaggal.

2. trimeszteri ultrahang:

 • 18-22. hét között, de ideálisan a 19-20. héten
 • üres hólyaggal.

3. trimeszteri ultrahang:

 • 30-32. hét között
 • üres hólyaggal.

Ha alapos, precíz, minden részletre kiterjedő, igazán megnyugtató genetikai ultrahangvizsgálatot szeretnél, ahol mindig lehet még egy kérdésed, várunk szeretettel!

Online időpontfoglalás

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 1208 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittRebeka OrszágRebeka Ország ★★★★★ Nagyon jó hangulatú a rendelő, figyelmes és kedves a személyzet, a Benkovics doktornő alapos és barátságos, örülök, hogy őt választottam a vizsgálatra.Eszter MeisztericsEszter Meiszterics ★★★★★ Kevés szó esik azokról az asszisztensekről, akik munkaidőn kívül is nézik az emaileket és válaszolnak. Hónapokkal később is emlékeznek a páciensre. Sehol nem tapasztaltam ilyet! Ahogy azt sem, hogy pénteken délután S.O.S. kapok időpontot az akut problémámra. Az asszisztens hölgy mindent megtett, hogy segítsen. Köszönet az L33 munkatársainak.Pálma KovácsPálma Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek, teljesen nyugodtan tudok a vizsgálatra érkezni.Adrienn KerékgyártóAdrienn Kerékgyártó ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek! Gyönyörű váró, jól működő foglalási rendszer, jól képzett, empatikus, szakmájukhoz kiválóan értő orvosok, a recepciós hölgy pedig nagyon kedves és segítőkész! Mindig lehet plusz egy kérdésem, a vizsgálatok nem "futószalagon" történnek. Ide mindig nyugodt szívvel érkezem.Orsi SzászOrsi Szász ★★★★★ Alaposak és informatívakZselyke KelemenZselyke Kelemen ★★★★★ Letisztult, barátságos és szép környezet. Már rögtön a recepciós lánynak járna az 5 csillag, aki olyan kedves volt hogy már két alkalommal is vigyázott a kisfiunkra amíg mi bent voltunk a vizsgálaton. Két doktornőnél jártam már (Farkas Eszter és Dajka Dalma doktornő) mindketten kedvesek, alaposak voltak és nyugodt légkört teremtettek a vizsgálatok során, biztonságban/ jó kezekben éreztem magam végig. Mindenkinek ajánlom a rendelőt!Ivett LakosIvett Lakos ★★★★★ Empátia, emberség, szakértelem, alaposság. Egy rendelő, ahol tényleg mindent elmagyaráznak, biztonságban érzem magam, bármennyit kérdezek, a legnagyobb türelemmel, és szaktudással válaszolnak, és ahova tudom, hogy bármikor nyugodtan, szorongás nélkül visszamehetek bármilyen kérdéssel, panasszal. Legnagyobb hála és köszönet Dr. Benkovics Júliának, és az L33 csapatának!!! Itt tényleg a legjobb kezekben érzem magam.Adrienn ÁgicsAdrienn Ágics ★★★★★ Kedves, biztonságos légkör párosult Benkovics doktornő magas szintű szakmaiságával.Edina Szalma-OroszEdina Szalma-Orosz ★★★★★ Csakis szuperlatívuszokban tudok beszámolni a rendelőben eltöltött időről, Benkovics doktornő egy csoda, nem kérdés hogy legközelebb is ide jövök, köszönöm! ❤️Brigitta BűrösBrigitta Bűrös ★★★★★ Nagyon kedves és körültekintő a doktornő. A recepción a kolléganők nagyon segítőkészek.Márti Varró-FeketeMárti Varró-Fekete ★★★★★ Ha lehetne adni csillagos 5-öst, akkor biztosan azt adnék! Dr. Benkovics Júliánál jártam most először, de nem utoljára. Új szintre emelte az eddig tapasztaltakat, ami a nőgyógyászatot illeti, iszonyúan figyelmes, profi, segítőkész és megoldás-orientált.Köszönöm!Kata KovacsKata Kovacs ★★★★★ Vegtelenul pozitiv elmeny volt es orom vegre korultekinto szakmai hozzaallast kapni a penzemert 🙏mindenkinek csak ajanlani tudom en biztos hogy a jovoben ide fogok jarni ;)Nikolett Gutyánné SzalaiNikolett Gutyánné Szalai ★★★★★ Nagyon kedves, figyelmes volt a doktor úr, a stílusa és a hozzáállása oldotta a vizsgálat miatti feszültségem.Klári CsKlári Cs ★★★★★ Mindenkinek szívből ajánlom ezt a rendelőt . Pontosak, udvariasak. Farkas Eszter doktornő empatikus , kedves , professzionális . Végig mindenről tájékoztatott , biztonságban , kellemesen éreztem magam .Sóti ErikaSóti Erika ★★★★★ Kedves, tiszteletteljes ellátás! Éreztem, hogy a doktornő igazán odafigyel rám. Támogató közeg!Enikő IstvánEnikő István ★★★★★ Szívből ajánlom a rendelőt mindenkinek!Amellett, hogy gyönyörű, letisztult és megnyugtató a környezet, mindenki őszintén nagyon kedves és empatikus. Itt tényleg minden kérdésedet felteheted és biztosan választ is kapsz rá.Én Benkovics Júlia doktornőnél jártam, aki végtelenül kedves, precíz, figyelmes és maximálisan egyenlő partnerként kezeli a pácienseket. Kiváló szakember! Már a jelenlétével megnyugtatja az embert.Ezúton is köszönök szépen mindent!Bettina HernyákBettina Hernyák ★★★★★ Nagyon szép a rendelő, mindenki nagyon kedves volt. Farkas Eszter doktornő segítőkész és minden kérdésemre részletesen válaszolt.Nikolett HercegNikolett Herceg ★★★★★ A rendelőben mindig nagyon kedvesen fogadnak az asszisztensek, segítőkészen állnak hozzám, az orvosok lelkiismeretesen végzik munkájukat és kedvesek, tájékoztatnak, ezért is nyugodtan térek vissza minden alkalommal.Luca BacsikLuca Bacsik ★★★★★ Nagyon kedvesek az itt dolgozók , remekül végzik a munkájukat. Csak ajánlani tudom !Beáta VidaBeáta Vida ★★★★★ Nagyon figyelmesek, barátságosak, pontosak, csupa ++++js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 1469 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittEva VeresEva Veres ★★★★★ Csak ajánlani tudom, kedves, segítőkész személyzet és orvosi csapat. Igényes helyszín, egy rendelőhöz képest nagyon otthonos környezet :)Letícia BardóczLetícia Bardócz ★★★★★ Elképesztő kedves mindenki, eddig még csak 2 alkalommal voltam, de szinte biztos vagyok benne, hogy ide fogok visszajönni legközelebb is. Dr. Iszlai-Téglás Beátánál voltam szűrővizsgálaton és Dr. Fülöp Fanninál pedig lézeres kezelésen. Mindketten nagyon kedvesek voltak, folyamatosan mondták, hogy mikor mi fog történni, mire számítsak. Nincsenek buta kérdések, mindenre nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak. Sosem szerettem a nőgyógyászati vizsgálatokat, s bár még most sem a kedvencem, sokkal kevésbé fogok izgulni a következő alkalommal. Sosem távoztam még mosolyogva ilyen vizsgálatok után :) csak ajánlani tudom!! A rendelő is nagyon kellemes, tiszta, modern.Panka NikolaPanka Nikola ★★★★★ Szép, igényes és tökéletes ellátás. Már többször igénybe vettem a klinika szolgálltatásait és mindig ugyan abban a tökéletes ellátásban részesültem. Finom kávé és kedves asszisztensek.Apollónia Kincső Dr. SebestyénApollónia Kincső Dr. Sebestyén ★★★★★ Héra Anna doktornő a világ legcukibb nőgyógyàsza. Előtte mindig férfi dokihoz jártam, aztàn költözés utàn vàltanom kellett és ismerősök őt ajànlottàk. Egy percig sembàntam meg!Idén a harmadik éve, hogy hozzà jàrok. :)Ágnes IgazÁgnes Igaz ★★★★★ Nagyon kedves volt a doktor Úr, és az asszisztensnő is. Az orvos mindent elmagyarázott, hogy mi fog velem történni.A kezelést szinte nem is éreztem.Minden félelmem nagyon hamar elmúlt, megnyugodtam.Köszönöm!Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a rendelőt, az ott dolgozó orvosokat, nővéreket!Helga WermuthHelga Wermuth ★★★★★ Nagyon kedvesek es segítőkészek, lelkiismeretes orvosok akik gyógyítani szeretnének. Csaj ajánlani tudom.Anett PeszekiAnett Peszeki ★★★★★ Szep, tiszta rendelo, kedves, segitokesz szemelyzet. Kulon meg 15 csillag Hera Anna doktornonek 🤗Krisztián KerekesKrisztián Kerekes ★★★★★ Minden simán ment, és egyesével végigvettük az eredmény minden értékét, elmagyarázták mi mit jelent.Anita MéhészAnita Méhész ★★★★★ Kedves recepciós hölgyek fogadtak.A doktor nő precíz, kedves, türelmes. Minden kérdésemre válaszolt. Teljesen elégedett vagyokJudit TüzérJudit Tüzér ★★★★★ Mindenki nagyon kedves volt a rendelőben, maga a hely modern és barátságos. Megnyugtatónak találtam a falon lévő idézetet, hogy ebben a rendelőben mindig lehet még egy kérdése az embernek. :) Dr. Bíró Noémi a legemberségesebb orvos, akivel eddig találkoztam, mindent nagyon érthetően elmagyarázott, megnyugtatóan kommunikált felém mindent, tanácsokat adott.Judit BengaJudit Benga ★★★★★ Empatikus, közvetlen, barátságos légkör, szakértelem, gyakorlatias orvosi tanácsok⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Móga doktor úrnál jártam, szívesen ajánlom másnak is!Edi irodaEdi iroda ★★★★★ Kitűnő hely, csak ajánlani tudom szívből, mintahogy Corvinon kívül Pasarétit is! Kiváló kedves orvosok, asszisztensek, recepciós hölgyek!Egyesegyedüli gond, hogy dr Kovács főorvos Úr már nem rendel sajnos egyik L33-ban sem😔 Budapesten !Nóra AlbrechtNóra Albrecht ★★★★★ Nagyon jó, és korrekt volt. Mindenki kedves és segítőkész.Rita SzabóRita Szabó ★★★★★ Tényleg minden kérdésemre választ kaptam, türelemmel, hitelesen, emberien, profin! Nagyon köszönöm!György OrgoványiGyörgy Orgoványi ★★★★★ Udvarias, gyors, várakozás mentes kiszolgálás.Így kellene működni az egész egészségyügynek is, amelyért egy életen át fizetünk!Kálmánné BácsatyaiKálmánné Bácsatyai ★★★★★ Jó napot kívánok!Nagyon kellemesen csalódtam,meg tudtam beszélni a kérdéseimet.Köszönőm.Adrienn KalányosAdrienn Kalányos ★★★★★ Kedves Recepciós jo hangulat idopont elott érkeztem de nem volt problemaKényelmes tiszta nyugodt környezet fogadott csak ajánlani tudomKósa BernadettKósa Bernadett ★★★★★ Kiváló, készséges szakemberek egytől-egyig. Kellemes, lágy légkör. Ha magánrendelő, akkor innentől számomra L33. :)Orsolya TompaiOrsolya Tompai ★★★★★ Hamarabb érkeztem a vérvételre, mint a lefoglalt időpont, de nem kellett várnom. Nagyon kedves volt a hölgy, aki vért vett. Egyszerű az online időpont foglalás.Rita TokárRita Tokár ★★★★★ Itt a legjobb kezekben vagyok! MINDENBEN segítségemre voltak, máshová nem is megyek! Profi csapat, akik nagyon-nagyon figyelmesek, segítőkészek!Dr.Nagy Boglárka pedig a legszimpatikusabb doktornő, akivel valaha találkoztam. Kisugárzásával, hozzáértő szakmai tudásával maximális támogatást, segítséget kaptam. Köszönöm! 💕js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 657 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittAttila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.Bea OroszkiBea Oroszki ★★★★★ Először voltam az L33 Medicalnál Budaörsön . Kedves recepciós , nagyon tiszta rendelő . Dr. Rencz Rita doktornőnél voltam ,nagyon kedves és mindent elmagyarázott csak ajánlani tudom.Timea Helyiné MolnárTimea Helyiné Molnár ★★★★★ Nagyon szép, tiszta és igényes rendelők, jól felszerelt eszközökkel. Mi Kerepesi doktornőnél voltunk Budaörsön a tinédzser lányommal és maximálisan elégedettek vagyunk, nagyon alapos és mindent részletesen elmagyaráz, lelkiismeretes munkát végez, csak ajánlani tudom mindenkinek!Éva Kiss-FehérÉva Kiss-Fehér ★★★★★ Sajnos többször volt nagyon rossz, kellemetlen tapasztalatom más orvosoknál, úgyhogy nagyon izgultam a vizsgálat előtt. De szerencsére minden félelmem alaptalan volt, a doktornő (dr. Purcsi Katalin) nagyon kedves és készséges volt. Végre nem kell félnem!js_loader
L33 Medical