Google értékelés
5.0
3943 értékelés alapján
js_loader

Minden rendben van?

2023. 05. 26.

A címben szereplő kérdés szinte mindig elhangzik az éves nőgyógyászati vizsgálat végén. Ha nem láttunk semmi különöset, persze rávágjuk, hogy igen; de vajon tényleg minden rendben van? Mennyire lehet ezt felelősen kijelenteni egy olyan vizsgálatot követően, ami a női testnek csak egy nagyon kis részére irányul, és arra sem részletekbe menően? Egyáltalán van-e olyan, hogy tényleg MINDEN rendben van?

Egészséges ember nem is létezik?

Még az orvosi egyetemen mondogattuk viccesen, hogy egészséges ember nincs, csak olyan, akit nem vizsgáltak meg rendesen. Kevésbé tűnik viccesnek a mondat, ha belegondolunk, hogy ez egyébként valószínűleg igaz: ha komoly problémák nincsenek is, kisebb-nagyobb rendellenességeket, gyulladásokat egészen biztosan lehetne találni, ha mindig, mindenkit tetőtől talpig, minden lehetséges eszközt bevetve átvizsgálnánk.

Persze tudjuk, hogy az orvoslás nem így működik: különböző területekre szakosodva többnyire csak a saját szakirányunkra koncentrálunk, vagyis a nőgyógyász nem fog azzal foglalkozni, hogy fáj a térded vagy a derekad. Ez így van jól, hiszen az orvostudomány ma már annyi tudásanyagot ölel fel, hogy gyakorlatilag lehetetlen lenne minden területtel képben lennie minden orvosnak.

De akkor tulajdonképpen mit is jelent, amikor azt mondjuk a nőknek például az éves szűrővizsgálat végén, hogy „igen, minden rendben van”?

Hogyan is zajlik egy ilyen ellenőrzés?

 • Első körben beszélgetünk: rákérdezünk az utolsó menstruáció időpontjára, az esetleges panaszokra, volt-e esetleg már terhes a páciens, hányszor, milyen kiemenetellel, hány gyerkőc született, szed-e gyógyszereket stb. Ez azért nagyon fontos, mert ezek az információk már itt felhívhatják a figyelmünket arra, hogy valamire esetleg jobban kellene figyelnünk a vizsgálat során.
 • Ezután következik a megtekintéses, tapintásos (bimanuális) vizsgálat: a nemi szervek külső részét megnézzük, nincs-e valami elváltozás, a hüvelyt és a méhszáj környékét tapintásos vizsgálattal ellenőrizzük, illetve a „kacsa” nevű tágító eszköz segítségével a hüvelybe is be tudunk kukkantani.
 • Ha ez megtörtént, következik a kenetvétel, amelynek során egy steril, szempillaspirálra hasonlító pálcával kenetet veszünk a méhnyak felszínéről, amit vagy tárgylemezre kenünk, vagy folyadékba teszünk, és így juttatjuk el a patológushoz. A patológus a kenetet mikroszkóp alatt átvizsgálja, és megállapítja, hogy utal-e bármi rákra vagy rákmegelőző állapotra. Ennek eredményét pár hét múlva kapjuk meg.
 • Protokoll szerint nem része a vizsgálatnak, de sok helyen végeznek ilyenkor egy hüvelyi ultrahangot is, amelynek segítségével kicsit a méhet és a petefészkeket is meg tudjuk vizsgálni.

Ha egy ilyen vizsgálat végén azt mondjuk, hogy minden rendben, az annyit jelent, hogy nem láttunk, illetve tapintottunk semmit, ami bármilyen betegségre, kóros elváltozásra utalna.

Mit is tudhatunk meg a kenetvételből?

Ha megérkezik a rákszűrés eredménye, és az negatív, akkor rák vagy rákmegelőző állapot nincs jelen. Tehát ez hivatalosan rendben van, de a mindentől továbbra is távol állunk.

Ettől még sajnos simán lehet HPV vagy más fertőzésünk, ami pillanatnyilag tünetmentes, lehetnek olyan fizikai elváltozások, amik a ciklus adott részében nem láthatók (polip, mióma), vagy amit nem is lehet ilyen vizsgálatokkal kimutatni (lehet ilyen például az endometriózis).

Itt azért hozzátennénk, hogy szerencsére egy rákszűrés is informatívabb már, mint régen: bár a köztudatban még a P-skála él (P1, P2, P3, P4 eredmény), már nem ezt használjuk, hanem az úgynevezett Bethesda rendszert, ami sokkal részletesebb: kiderülnek belőle esetleges gyulladások, fertőzések, hormonális eltérésre utaló változások is, így javasolhatunk szükség szerint további vizsgálatokat.

Lehet-e alaposabb vizsgálatot végezni?

A sima rákszűrés helyett lehet kérni például HPV szűrést is. A HPV vírus közel 100%-ban felelős a méhnyakrákért. Ha nincs jelen, akkor szinte nulla az esélye a méhnyakráknak a következő kb. 3-5 éven belül. Tehát ez egy megnyugtatóbb eredményt ad. De vajon ez már azt jelenti, hogy minden rendben?

Nos, nem feltétlenül. Ez megint csak egyfélre probléma szűrése a sok lehetséges közül, ráadásul a HPV teszteknél is változhat, hogy mit fednek le. Alapértelmezettként csak a magas kockázatú, „high risk” kategóriájú vírustörzseket szűrik, de a negatív eredmény ellenére nyugodtan lehet alacsony kockázatú, „low risk” HPV a szervezetünkben. A „low risk”-et is lehet kérni, ha ki akarod zárni a lappangó fertőzések átadásának esélyét.

A HPV szűrés magasabb szintű, mint a sima rákszűrés – akkor miért nem automatikusan ezt csináljuk?

Nos, azért, mert a szexuálisan aktív fiatalok mintegy 40%-ának lehet valamilyen HPV fertőzése tünetmentesen. Ez nem jelenti azt, hogy ők mind méhnyakrákosak lesznek, az esetek többségében a szervezet gond nélkül legyűri a fertőzést. Viszont a HPV-nek elég rossz a sajtója – képzeld el, mekkora riadalmat kelthetne mennyi nőben a pozitív HPV szűrés!

Éppen ezért, inkább csak 30-35 éves kor fölött szoktuk javasolni ezt a szűrést.

Nemi betegségek, mint láthatatlan problémák

A „minden rendben” már csak azért sem biztos egy éves szűrés esetében, mert számos nemi betegség nem vagy alig okoz tüneteket, hosszú időn keresztül. STD szűrést, vagyis nemi betegségek szűrését viszont ilyenkor nem végezzük automatikusan, csak a beteg kérésére.

Ez viszont elég ingoványos talaj: sajnos ma is az van a köztudatban, hogy nemi betegséget csak a kicsapongó életű nők kapnak el, ezért sokszor még a tünetekről is hallgatnak – ha vannak –, nemhogy maguktól kérjenek szűrést.

Éppen ezért fontos a rákszűrésre érkező páciensektől megkérdezni az esetleges panaszokat: ha ott van olyasmi, ami alapján feltételezhető nemi betegség jelenléte, vagy a vizsgálat során látunk valamit, lehet óvatosan javasolni, hogy nézzük ezeket meg.

Másrészről, egy nemi betegség elkapásához elég egyetlen szexuális aktus, ezért akkor is indokolt lehet egy ilyen vizsgálat, ha az illető nem cserél gyakran partnert, de éppen új párja van esetleg.

A chlamydia például tipikus példája egy gyakori, sokáig lappangó betegségnek, ami tüneteket nem vagy alig okoz, de komoly következményei lehetnek: kismedencei gyulladás, meddőség. Ugyanakkor jól szűrhető és jól gyógyítható, ezért érdemes lehet időnként szűretni, hogy a folyamat ne jusson el egy súlyosabb szintre észrevétlenül.

A „minden rendben” mindig csak az aktuális vizsgálatra vonatkozik

Amikor tehát mi, orvosok, azt mondjuk, hogy „minden rendben”, az csak annyit jelent, hogy az aktuális vizsgálat során éppen nem láttunk semmi problémát. Viszont mindig kérdés, hogy mit kerestünk, mire fókuszáltunk, illetve nőgyógyászati vizsgálatoknál az sem mindegy, hogy a hölgy a ciklusa melyik részén tart éppen, ugyanis nem egyformák a körülmények, a „látási viszonyok”. Ezért is fordul elő, hogy a nőgyógyász visszahív a ciklus egy másik szakaszában, hogy akkor is megnézhessen.

Egy dologban lehetsz biztos: a „minden rendben”, ha nem is tűpontos kifejezés, rosszat semmiképp nem jelent 😊

Ha az elmúlt egy évben még nem voltál rákszűrésen, akkor itt az ideje. Ha úgy érzed, hogy „minden rendben van” akkor választhatod a rapid rákszűrésünket is!

Hasonló cikkek
a kategóriába

Szakértői segítség
a témában?

Genetikai vizsgálatok

 • Budaörs

Nőgyógyászat

 • Budaörs
 • Corvin
 • Pasarét

Babamozi

 • Budaörs
 • Corvin
 • Pasarét

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 Alapján 1477 vélemény Írjon rólunk véleményt ittPéterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Ildikó SomogyiIldikó Somogyi ★★★★★ Minden nagyon-nagyon rendben volt . Molnár doktornő roppant kedves és empatikus volt , legközelebb is őt fogom felkeresni .Vivien FenyvesVivien Fenyves ★★★★★ A doktornő nagyon kedves a recepció nagyon hangulafos, gyermek barát.Victoria LengeiVictoria Lengei ★★★★★ Tegnap foglaltam időpontot a mai napra nőgyógyászati vizsgálatot. Dr Koroknay Vanda rendkivül kedves és hozzáértő, mindent elmagyarázott és a kérdéseimre válaszolt. Ide fogok jönni a jövőben is mert maximálisan elégedett vagyok!Erika AjtaiErika Ajtai ★★★★★ Minden rendben volt,a doktornőt szívből ajánlom mindenkinek! ♥️♥️😘Nóra KoleszaNóra Kolesza ★★★★★ Dr. Farkas Eszter-nél jártam első alkalommal az L33 medicalban, ami már az első pillanattól kezdve elnyerte a tetszésemet, a kellemes hangulatú várótermével, valamint a szintén nagyon kedves recepciós hölgyek segítsége is pozitív volt számomra. Az időpontomra ugyan pontosan érkeztem, egy 15p csúszás így is volt, ami azonban egyáltalán nem volt zavaró. A doktornő kedvessége, nyitottsága és figyelme számomra nagyon pozitív volt, úgy érzem egy megfelelő, befogadó közeget teremtett meg a vizsgálat alatt. Bátran ajánlom a doktornőt és az L33 medical-t is, aki magas színvonalú, emberi hozzáállásban szeretne részesülni orvosi vizsgálata során!😊Antal ImolaAntal Imola ★★★★★ Tiszta, igényes a hely. A recepción mindig segítőkészek. Esetemben, hosszabb vizsgálatsorozat során előfordult, hogy hibáztak (időpont témában). Szeretném kiemelni Kerekesné B. Csilla V. Asszisztens rendkívüli segítőkészségét és figyelmességét. Több alkalommal is ő segített a problémák megoldásában.Anita LaczóAnita Laczó ★★★★★ Megnyugtató, biztonságos légkörben a legprofibb szakmaiság. Köszönöm!Zita VargaZita Varga ★★★★★ Profi és nagyon kedves mindenki, jó szívvel ajánlom a rendelőt és kivétel nélkül az összes orvost.Dóri SzilágyiDóri Szilágyi ★★★★★ Pedáns, világos budai rendelő. Az asszisztencia és a a doktornő hozzáállása is nagyon alapos és megnyugtató. Speciális problémával kerestem meg Benkovics doktornőt, akinél egy percig se éreztem, hogy hamar "túl akarna lenni rajtam", pedig ezt az elmúlt években sajnos nem egy magán orvosi központban gyakran érzékeltem. Egyszóval, pozitív élménnyel és új információkkal távoztam.Zita VargaZita Varga ★★★★★ Rendkívüli kedvesség, pontosság és figyelmesség.Méghozzá a vérvétel is abszolút fájdalmatlan volt.Andrea PribillaAndrea Pribilla ★★★★★ Pontos, alapos, hozzáértő ellátást kaptam. Nagyon kedvesek voltak. Szívből ajánlom.Harsányi-Simon GyöngyvérHarsányi-Simon Gyöngyvér ★★★★★ Szép, rendezett rendelő. Dr. Farkas Eszter egy kedves, udvarias doktor nő. Megnyugtató volt nála a vizsgálat.Andrea BaloghAndrea Balogh ★★★★★ Nagyon empatikus közeg! Mind a recepció mind a szakorvos (dr.Benkovits Júlia) best of! Szeretek ide járni mert törődést kapok és igazán problémafókuszú a szakmai ellátás!Ágnes MustóÁgnes Mustó ★★★★★ A legjobb orvos élményem volt valaha.Evelin SznopkaEvelin Sznopka ★★★★★ Kultúrált, újszerű és modern kialakítású rendelő, végtelenül kedvesszemélyzettel (doktornő és asszisztense). Először jártam náluk, nagyon pozitív megtapasztalás volt számomra, és én is ide fogok járni, innentől kezdve bátran merem ajánlani! 😊Fanni GyenisFanni Gyenis ★★★★★ Ma jártam vizsgálaton Benkovics doktornőnél mindenkinek teljes mértékben csak ajánlani tudom! Mindehol így kellene zajlani egy nőgyógyászati vizsgálatnak! Precíz, hozzáértő és nagyon kedves.Márton IstvánMárton István ★★★★★ A környezet barátságos, szép, tiszta. Dr Polonka Krisztina vizsgált. Alapos, kedves. Ajánlom!Edina FarkasdiEdina Farkasdi ★★★★★ Nagyon udvarias, szakmailag alapos, korrekt szolgáltatás.Pálinkás AlexandraPálinkás Alexandra ★★★★★ Mindegyik L33 rendelő igényes, az asszisztensek is kedvesek. Nagy Boglárka doktornőt szívből ajánlom🙂js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 Alapján 1766 vélemény Írjon rólunk véleményt ittTiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.Aniko NagyAniko Nagy ★★★★★ Nagyon hálás vagyok Dr. Daróczi Petronellának a figyelmes és szakszerű ellátásért. Már az első alkalommal, amikor beléptem a rendelőjébe, éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Rendkívül türelmesen és megértően válaszolt minden kérdésemre! Az empátiája és a szakmai hozzáértése egyaránt kiemelkedő, ami megnyugtató érzést adott a vizsgálatok során. Mindenkinek szívből ajánlom őt, aki megbízható nőgyógyászt keres!Dorottya IhászDorottya Ihász ★★★★★ Mindig maximális odafigyelés, szakértelem, és persze kedvesség jellemzi őket. Tényleg nagyon jó szívvel tudom ajánlani a rendelőt!Gáspár ViktóriaGáspár Viktória ★★★★★ Iszlai doktornő nagyon kedves volt .Minden kérdésemre megkaptam tőle a választ! Körültekintő alapos vizsgálatban volt részem! Profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!Katalin CsehKatalin Cseh ★★★★★ Nagyon kedves és segítőkész mindenkiGyors és szakszerű ellátás.Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyokF SF S ★★★★★ Professzionális csapat. Szigethy doktor úr nagyon jó szakember, türelmes és kedves. A recepción a hölgyek mosolygósak és segítőkészek voltak. Jó élménnyel távoztam, köszönöm!Henriette GyarakiHenriette Gyaraki ★★★★★ Nagyon empatikus, türelmes és magas színvonalú ellátást kaptunk, további panasz esetén is ide fogunk jönni. (sebészet - lézeres körömszél eltávolítás) Csak ajánlani tudjuk másnak is! Köszönjük a pozitív élményt!Siti ZoltánSiti Zoltán ★★★★★ Ez a rendelő nagyon ügyesen dolgozik és ajánlom mindenkinek mert fájdalom mentesen csináljákPuncsuhás PetraPuncsuhás Petra ★★★★★ Dr. Szigethy Tamásnál jártam, és a lehető legjobb kezekben éreztem magamat! Megtaláltam az ideális orvost, és ha szükségem lesz rá, biztosan ide fogok visszatérni!Edina RostásEdina Rostás ★★★★★ Mindenki nagyon kedves és türelmes! Legyen szó vizsgálatról vagy laborról. 🙏🏼Zsófi SzepessyZsófi Szepessy ★★★★★ A rendelő szép és rendezett, mindig mindenki nagyon kedves. Dr. Héra Annához járunk terhesgondozásra, aki nagyon figyelmes, elmondhatatlanul cuki és ami nekünk nagyon nagy plusz, hogy tegeződik velünk. Az első nőgyógyász, akiben megbízunk, pedig jártunk már jó sok helyen. A missed abortiont szomorúságnak nevezte, ami nekünk nagyon jólesett. Végre találkoztunk valakivel, aki empatikus, emberi és érti miken mentünk keresztül. Minden vizsgálatot nagy odafigyeléssel végez és minden kérdésünkre készségesen válaszol. Csak ajánlani tudom ezt a helyet! Volt, hogy volt kis csúszás, de biztos, hogy azért, mert valaki több időt igényelt és mikor mi voltunk először ezt a plusz 20 percet mi is megkaptuk felár nélkül.Klaudia FáczánKlaudia Fáczán ★★★★★ A Klinikák mindenki nagyon kedves és profi, hamar elmulasztották a félelmem. Ajánlom!Dora KomoroczyDora Komoroczy ★★★★★ Nagyon kedves mindenki a rendelőben, az első pillanattól kezdve az utolsóig! Csak ajánlani tudom!Balogh MónikaBalogh Mónika ★★★★★ Dr. Daróczi Petronella az orvosom. Kedves, mosolygós és türelmes személyisége szerintem mindenkit megnyugtat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az L33 Medical Centerre.Judit TormaJudit Torma ★★★★★ The place is easy to approach with public transport, signs show the way, so it was really without any problem to get there. The place is nice and clean, both the receptionist and the doctor were polite and very nice. I could really ask as many questions as I just had. No rush, no judgement, no body shaming. Trust for the first sight!Kriszta KovácsKriszta Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek az orvosok és a stáb is, segítőkészek, fiatalok, mosolygósak. És isteni a kávé :DNóra KarsaiNóra Karsai ★★★★★ Sok pozitív vélemény alapján választottam az L33-at, jelenleg terhesgongozásra, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálatokra járok ide. Mindenki nagyon kedves és az orvosok magasan képzettek, a gépek is sok esetben jobbak mint állami intézményekben. Az ultrahangon bent lehet a férjem is és egy nagy képernyőn minden alkalommal babamozizhatunk. Várandósgondozásra Iszlai doktornőhöz járok, nagyon kedves, minden kérdésünkre készséggel válaszol és nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk. Genetikai ultrahangnál pedig dr. Fekete Áront ajánlanám, mert elképesztően alapos, mindent többször is lemér, és a vizsgálat alatt végig nekünk is magyarázta mit látunk a képernyőn. Az áraik szerintem a többi magánkórházhoz hasonlóak, viszont mi mindig elégedetten távozunk. Én mindenkinek ajánlom a helyet. :)Árpád LakatosÁrpád Lakatos ★★★★★ Nagy Károly doktornál jártam konzultácón. Előjegyzés egyszerű az online felületen. Az időponthoz képest semi várakozás. Recepciós hölgyek udvariasak segítőkészek. Doktor úr szakmai felkészültsége nagyon betegközpontú emberi hozzáálással párosul.Gfellnerné Kasza ZsuszannaGfellnerné Kasza Zsuszanna ★★★★★ Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. A doktornő nagyon felkészült, kedves, türelmes. A recepciós hölgyek is kedvesek, várakozási idő sem volt.Csilla PatkóCsilla Patkó ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál voltam szülés utáni kontroll vizsgálaton. A doktornő elképesztően alapos és nagyon kedves, mosolygós volt, biztosan jövök még hozzá. Amíg én bent voltam vizsgálaton, addig a váróban szórakoztatták a 8 hetes kislányomat, külön köszönet érte! Szuper hely, csak ajánlani tudom!js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 Alapján 659 vélemény Írjon rólunk véleményt ittB NB N ★★★★★ Nagyon régóta járok ide nagyon fiatalon jelentkeztem be ide elősször egy elég kényes dologgal akkor Dr. Héra Annára esett a választásom ami egy nagyon jó döntés volt. Az elejétől kezdve közvetlen barátságos és szimpatikus volt nekem és nagyon közvetlenül tudtam vele mindenről beszélni aztán sajnos egyéb okok miatt el kellett búcsúznunk egymástól, de a mostani doktornőmet Dr. Purcsi Katalint is nagyon szeretem. Ő kisérte végig a második terhességemet és az elejétől kezdve bíztam benne kedves volt segítőkész és azóta is hozzá járok. Bárki jön ide a legjobb kezekben van.Renáta RenátaRenáta Renáta ★★★★★ Először jártam a rendelőben, a Doktornő, nagyon alapos, kedves, szakértelme: hibátlan, sokat kérdezett, megoldást talált a problémámra.A gyógyszerfelírás gyors a rendelő alatti patikában a vizsgálat után, ki is váltottam. Ajánlani tudom mindenkinek : Dr Szücs Kovács Eszter Nőgyógyász. Még kiemelném a recepciósok, tájékozottságát és kedvességét.Enikő BajkóEnikő Bajkó ★★★★★ Nagyon kedves mindenki aki ott dolgozik.A doktornő kitűnő munkát végez és mindent részletesen elmond.A hely is barátságos.Dr.Kerepesi Judit csak ajánlani tudom mindenkinek.Attila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.js_loader
L33 Medical