Google értékelés
5.0
3999 értékelés alapján
js_loader

online időpontfoglalás Receptírás

Egyéb kategória

Új helyen az L33 Budaörs

Kedves Páciensünk!

Egy vallomással tartozom Neked. Régóta tudom, hogy a budaörsi rendelőben kicsi a váró, nem tudtok elegen leülni. Orvosainkhoz (legyen szó nőgyógyászról, endokrinológusról vagy sebészről) sokszor csak hetekkel később tudunk időpontot adni. 

Nem meglepő, hisz eredetileg ez a rendelő csupán az én kis egyszemélyes magánrendelőm volt, ahol heti 1-2 délután szerettem volna pácienseket fogadni. Azonban egyre-másra kerestek meg barátok és kollégák, hogy ők is szívesen rendelnének itt. Így mára már tarthatatlanná vált ebben a formában a betegellátás.

Örömmel mondom: megtaláltuk a megoldást!

Rendelőnk 2022. december 5-től új helyre költözik, ahol háromszor akkora váróval, több orvossal, több orvosi rendelővel, új ultrahanggal, ám ugyanakkora szeretettel és odafigyeléssel várunk! 

Nekem közben vérzik a szívem, hogy a kis budaörsi rendelőmet magam mögött kell hagynom, de mosolyogva és vágyakozással telve tekintek előre az újra, amit már alig várom, hogy megmutathassak Neked, Nektek. (És közben azt is megsúgom, hogy a régi rendelőben is valami csoda dolog készül, de az még egyelőre hétpecsétes titok!)

Biztos tudod, merre van Budaörsön a CBA, ugye? Van mellette egy gyógyszertár, a körforgalom sarkánál. No, pont afelett lesz az új rendelőnk. Bejárat a kis utca (Kárpát utca) felől van.

Köszönjük, hogy eddig bizalmat szavaztál nekünk és nagyon sok szeretettel várunk az új rendelőben!

Dr. Vörös Anna
orvosigazgató
L33 Medical
+36 20 33 444 33 | rendelo@l33.hu

Szakértői segítség a témában

No items found
L33 Medical