Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Most már tényleg vásárolni kéne – de mit?

Babonából vagy sem, de nem akartam elkapkodni, és már az első trimeszterben babaruhákat vásárolgatni, sőt, nézegetni sem. Egyébként is olyan hülyén éreztem magam, hogy még nem is látszik rajtam semmi, de már a babaruhákat lesem – olyan érzésem volt, hogy még nincs keresnivalóm a babaruha részlegen, ezért csak a szemem sarából leskelődtem 😀

Persze ez hülyeség, mert valószínűleg a kutyát nem érdekelte volna, ha nekiállok ott válogatni. Hiszen lehetek éppen kisterhes (ahogy voltam is), lehetek egy lelkes nagynéni, keresztanyuka is. Sehol nincs kiírva, hogy csak nagy pocakkal lehet babaruhát vásárolni 😀 De hiába az észérvek, én bénán éreztem magam a babaruha részlegen pocak nélkül, ezért jó ideig kerültem.

Aztán egyszer csak hopp, elérkezett a harmadik trimeszter – és basszus, az én lányaimnak jóformán semmijük nincs 1-2 szetten kívül, amit megvettem, mikor véletlenül engedtem a csábításnak. De azok tényleg csak impulzusvásárlások voltak, semmi tudatosság, ésszerűség. Most meg itt vagyok az utolsó harmadban, ikrek lévén bármikor megszülethetnek (nemrég épp magzatvíz-szivárgást hallucináltam), és 3 épkézláb garnitúra ruhát sem vettem nekik.

Na, akkor húzás vásárolni!

Gondoltam a következő szabadnapomon a nyakamba veszem a várost, és beszerzem a babakelengye nagyját. Na de mit vegyek? Kéne egy lista. Nekem pedig a leghalványabb gőzöm nincs, mi kell egy babának, pláne kettőnek. A családban se nagyon volt mostanában kisbaba, hogy láttam volna, a neten meg mindent rá akarnak tukmálni az emberre a webshopok. Mi az, ami tényleg kell, és mi az, ami fölösleges?

Végül úgy csináltam, hogy leszedtem pár értelmesnek tűnő listát a netről, összevetettem őket, pár dolgot kihúztam, ami szerintem nem kell, és maradtak azok a dolgok, amiket mindegyik megemlített. Majd körbeadtam a listámat pár barátnőmnek, akinek már volt gyereke, hogy rövidítsék tovább, esetleg egészítsék ki olyannal, ami nincs rajta, de hasznos. Így lett babakelengye listám – és utólag azt kell mondjam, elég jól sikerült racionalizálni.

Szóval aki még nem vásárolt be, azt csak biztatni tudom, hogy kérjen segítséget barátoktól, kisbabás rokonoktól, így viszonylag jól össze lehet szedni, mire van szükség. Ja, egyébként nem, nem vásároltam be egyből… halogattam addig, amíg azt nem hittem 32 hetesen, hogy koraszülök. Na de akkor aztán mindent megvettem egy nap alatt 😀

Kategória

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!